1997 kauften und renovierten die beiden das im Jahr 1530 gegründete Weingut „Il Palagio“ in Figline Valdarno in der Toskana. Für die Weinbereitung engagierten sie einen der wohl renommiertesten und weltweit anerkannten Önologen Italiens, Riccardo Cotarella. Das Anwesen erstreckt sich über eine Fläche von 350 ha, wobei auf einer Fläche von 30 ha Weinreben angepflanzt sind. Darüber hinaus werden im biologisch geführten Betrieb Olivenöl und Honig produziert.
Cookie | Dauer | Beschreibung |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |